Klanten

ABN AMRO:
“Wij worden ontzorgd”

Lees verder

Juni 2019 heropende het ABN AMRO-kantoor aan de Eindhovense Vestdijk de deuren, na vier maanden verbouwing. Het nieuwe interieur, conform het nieuwe uniforme huisvestingsconcept GREENE, vormt de komende jaren de blauwdruk voor de verbouwing van een groot aantal andere ABN AMRO-bankkantoren.

“In dit multiproject komen veel dingen samen”, vertelt Rob Vermeij, Category manager Buildings bij  ABN AMRO. “De nieuwe inrichting haakt in op de trend dat steeds minder klanten onze kantoren bezoeken, maar sluit ook aan op onze duurzaamheidsambities. ABN AMRO wil ‘Paris proof’ zijn en voldoen aan de klimaatdoelstellingen die daar gesteld zijn. We werken er onder meer aan om ons energieverbruik te reduceren van 140 kWh naar 50 kWh per vierkante meter. Daarnaast streven we naar circulariteit. De bankkantoren worden verbouwd met zoveel mogelijk en zo lang mogelijk hergebruik van materialen en grondstoffen.”

AT Osborne was al in een vroeg stadium betrokken bij dit multiproject. Rob: “In de beginfase hebben zij meegedacht over het optuigen van de business case. Daarna hebben zij meegekeken met de selectie van de meest passende contractmodellen voor dit project. Voorheen voerden wij dit soort projecten uit met veel verschillende aannemers. Nu zijn er twee geselecteerd, met Design + Build als contractvorm. Dat bevordert de uniformiteit en de transparantie. De processen bij de eerste paar kantoren vormen een blauwdruk voor de rest. Het zal voor ons uiteindelijk steeds efficiënter worden, en tijd en geld besparen.”

“AT Osborne heeft veel kennis over bouwvormen en contracten, en ervaring met huisstijlprogramma’s van banken. Onder leiding van hun managing consultant Kees Rezelman herkennen ze problemen direct en acteren ze snel. Waar nodig halen ze andere specialisten van hun bureau erbij, zodat je via één aanspreekpunt een vrij compleet aanbod krijgt van de diensten die je nodig hebt. Wij worden als klant ontzorgd.”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn