Onze mensen

Jeroen Brinkman

De verandering begint bij
Audits & Evaluaties

Lees verder

Audits, reviews en evaluaties werden jarenlang voornamelijk uitgevoerd in de sectoren infrastructuur, gebiedsontwikkeling en milieu. De afgelopen jaren richt AT Osborne zich echter steeds meer op de gebieden huisvesting, vastgoed en gezondheidszorg. Met succes, vertelt projectmanager en consultant Jeroen Brinkman.

“Bij een review blikken we vooruit, op basis van een onderzoek naar de huidige situatie. We kijken over de schouder van de klant mee, om een onderbouwd oordeel te geven over de vraag of de aanpak tot succes zal leiden. Dat is erg mooi om te doen. Aan de andere kant zijn er evaluaties: een analyse maken van wat heeft plaatsgevonden en wat de organisatie daarvan kan leren. Als er fouten zijn gemaakt, is de meest interessante vraag: hoe zorgen we ervoor dat het niet weer gebeurt?”

“Behoefte aan zekerheid of verandering vormt de reden om Audits & Evaluaties in te zetten. Naast het inlezen in stukken vinden gesprekken plaats. Deze interviews worden met groot respect voor de persoon scherp gevoerd. Ons doel is om hen verder te helpen met het inzetten van een verandering. De gesprekken brengen vaak al veel teweeg. De verandering begint door het stellen van een goede vraag.”

“Audits & Evaluaties startte binnen AT Osborne voornamelijk op de gebieden infrastructuur, gebiedsontwikkeling en milieu, maar is de laatste jaren verbreed naar huisvesting, vastgoed en gezondheidszorg en bestuur en organisatie. De kennis en ervaring die wij al op die gebieden in huis hadden, zetten wij nu ook in bij Audits & Evaluaties. Die ervaring is vaak opgedaan in de praktijk. Dat geldt ook voor mij zelf. Voordat ik bij AT Osborne kwam, was ik werkzaam bij bouwgroep BAM, onder andere als hoofd projectvoorbereiding en projectleider. Door onze ervaring kunnen wij een vraagstuk vanuit meerdere hoeken bekijken. Dat is waardevol voor onze klanten.”

Praktijkkennis

AT Osborne hanteert voor Audits & Evaluaties niet één model of werkwijze, maar put uit ervaring met diverse onderzoeksaanpakken. Dat varieert van nulmetingen en audits tot een planningsanalyse en Gate Review. Dat laatste is een bijzondere vorm van auditing, waarbij belangrijke faseovergangen in een project onderzocht worden. Het team van Audits & Evaluaties bestaat uit consultants en projectmanagers, die hun sporen hebben verdiend in de diverse sectoren. Zij kunnen dus bogen op veel praktijkkennis en -kunde.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn