Over ons

België

Lees verder

Organisatie

2019 was een belangrijk jaar voor het Belgische team van AT Osborne met de verhuizing naar een nieuw kantoor, dicht bij de snelwegen rondom Brussel en het openbaar vervoer. Makkelijk bereikbaar voor zowel klanten als personeel. Het kantoorgebouw is in 2016 gerenoveerd en modern geoutilleerd. Bovendien kunnen we genieten van de frisse lucht van het bos naast de kantoren en buitenactiviteiten en sport beoefenen tijdens onze lunch. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

De verhuizing was voor ons allemaal de gelegenheid over te stappen op het Nieuwe Werken.

Door alle medewerkers vanaf de eerste stappen bij het ontwerp te betrekken, ervaren we nu een jaar later de voordelen van een flexdeskorganisatie. We kunnen kiezen uit 3 concentratiewerkplekken, 3 open werkruimtes (voor maximaal 6 personen), verschillende soorten vergaderruimten, 2 telefooncellen en vooral de ‘familiekamer’ om lunch en ideeën te delen. We schamen ons niet om ons zogenaamde ‘Pink Floyd’-gebied te verdedigen, waardoor we midden op de dag even kunnen relaxen. Het komt ons welzijn ten goede en past bij één van onze kernwaarden: zorgen voor gelukkige medewerkers.

30-jarig bestaan

In oktober 2019 vierde AT Osborne Belgium het 30-jarig bestaan. Voor de gelegenheid verwelkomde het hele team de partners en klanten van AT Osborne in een elegant kasteel genesteld in het hart van een bos vlakbij Brussel. Onze 200 gasten genoten van de persoonlijke ontmoeting met AT Osborne-medewerkers en elkaar. De glimlach op de foto’s van de avond weerspiegelt de goede sfeer die ons bedrijf zo dierbaar is.

Solvay

In 2019 werkte een deel van het Belgische team van AT Osborne intensief aan het nieuwe hoofdkantoor van de Solvay-groep op de campus in Neder-over-Heembeek in het noordoosten van Brussel. Het project omvat ongeveer 43.000 m2 voor kantoren, vergadercentra, hoogwaardige laboratoria en werkplaatsen. In eerste instantie was het consortium Schmidt Hammer Lassen – Modulo Architects – VK Engineering gekozen als design & projectteam. Het project had als doelstelling om BREEAM Excellent en CO2 neutraal te zijn. In november 2019 besloot Solvay het ontwerp- en projectcontract met het trio stop te zetten. Het project werd te duur voor de budgetdoelstelling van Solvay. Sindsdien werkt AT Osborne Belgium voor Solvay als lid van de taskforce die de leiding heeft om het project opnieuw op te starten.

Gerechtsgebouw Eupen

Eind 2019 heeft onze klant BEFIMMO S.A. de nieuwe rechtbanken van EUPEN (België) ter beschikking gesteld aan de Federale Overheidsdienst Justitie. Deze publiek-private partnerschap werd gewonnen, met de actieve deelname van AT Osborne België, na een wedstrijd in 2014. De bouw begon in 2017 met een eerste oplevering in 2018 en een tweede in 2019. AT Osborne stond de eigenaar bij in alle fasen van het project, van offerte tot de volledige oplevering. Het project omvat een nieuwbouw en een gerenoveerd pand, van in totaal meer dan 8.000m². Het project omvat rechtszalen, kantoren, detentiecellen, een industriële keuken, een restaurant, parkeergarages en aankleding van buitenruimte. Er waren strikte vereisten met betrekking tot akoestiek en veiligheid. Het gebouw moest duidelijk herkenbaar en zeer symbolisch zijn, transparant als het imago van rechtvaardigheid.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn