Innovatie

Data-gedreven producten voor degelijke zorgadviezen

Lees verder

AT Osborne zet in op het verzamelen, analyseren en combineren van data uit openbare en besloten bronnen, om ze toe te passen op de vragen van klanten in de zorg. Daarmee ontstaan adviezen die niet gebaseerd zijn op aannames, maar op harde feiten.

Wij maken de gezondheidszorg transparant. Dankzij Big Data kennen wij de zorgbehoefte tot op postcodeniveau. Wij nemen trends waar en smeden het geheel samen tot betrouwbare prognoses, die het mogelijk maken om tot de juiste keuzes te komen.

Voortdurende ontwikkeling

AT Osborne gelooft in de waarde van data en innovatieve producten. Daarom voeren we actief beleid om steeds meer collega’s competenties te laten ontwikkelen op dit vlak. We verruimen onze kennis, vaardigheden en technieken voortdurend door trainingen en congressen bij te wonen. We blijven op de hoogte van -en bekwamen ons steeds verder in- databeschikbaarheid, analysemogelijkheden en nieuwe modellen. Dat zetten we om in een veilige productfamilie waarmee we financiële en strategische vraagstukken in de zorg gefundeerd tegemoet kunnen treden.

 

CUBE, ELLIPSE & RING

We ontwikkelden CUBE om de grote hoeveelheid informatie van zorginstellingen over hun vastgoed om te zetten in een gebruiksvriendelijk dashboard. Hiermee kan bijvoorbeeld gestuurd worden op financiële en functionele aspecten. Met ELLIPSE ontwikkelden wij een dashboard dat per ziektebeeld laat zien hoe de zorgvraag in een regio verandert én wat het effect daarop is van factoren zoals technologie. RING is ons ‘technologiewiel’, dat onderbouwd weergeeft waar de inzet van technologie de meeste waarde toevoegt. De gezondheidszorg is van groot maatschappelijk belang. Wij voelen ons daar intrinsiek bij betrokken. Met onze data gedreven adviesproducten helpen wij om de schaarse middelen in deze sector op een zo goed en verantwoord mogelijke wijze in te zetten.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn