Onze mensen

Mares Voet

Gevarieerde teams, toekomstbestendige keuzes

Lees verder

Een consultancybureau met een monocultuur brengt al snel stereotiepe adviezen uit. AT Osborne gelooft juist in maatwerk. Daarom was biomedicus Mares Voet zeer welkom toen zij op 1 januari 2019 bij ons in dienst trad: medewerkers met verschillende achtergronden verrijken en verbreden onze dienstverlening.

“De meeste Osborners hebben een bouwkundige – of managementachtergrond. Ik heb Biomedische wetenschappen en Voeding & Gezondheid gestudeerd. Daarna heb ik bij de GGD gewerkt, op de afdeling Epidemiologie. Met behulp van data-analyse bepaalden we welke factoren van invloed zijn op gezondheid en de vraag naar zorg. Toen kwam ik een vacature van AT Osborne tegen, waarin stond dat ze hun adviezen aan zorginstellingen onderbouwen met data-analyses. Dat was precies waar ik naar op zoek was: data-analyse in praktijk brengen.”

“Hoewel ik niet de standaard achtergrond had, stond AT Osborne volledig open voor mijn sollicitatie. Als je andere soorten mensen aanneemt, haal je andere perspectieven en visies in huis. Intern werkt dat bijvoorbeeld doordat mensen met een andere achtergrond vaker vragen: waarom doen we dat eigenlijk zo? Daarmee dragen ze bij aan de doorontwikkeling van de werkwijze en producten binnen AT Osborne.”

“Met mijn ervaring en kennis van onderzoek en data-analyses help ik mee om nieuwe producten te ontwikkelen. Ons team werkt aan strategische en financiële vraagstukken, in opdracht van zorginstellingen. Bepaalde teamleden zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld vastgoed of financiën. Bij mij ligt de focus op onderbouwing van adviezen op basis van literatuuronderzoek en data-analyses. We kijken bijvoorbeeld naar de bewonerssamenstelling van wijken en de invloed daarvan op de zorgvraag. Daarmee bieden wij onze klanten het robuuste inzicht om toekomstbestendige keuzes te maken.”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn