Over ons

Maatschappelijk
Verantwoord
Ondernemen

Lees verder

AT Osborne vult ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ op vele manieren in. We zijn op de goede weg, maar blijven alert op mogelijkheden voor verbetering.

Onze activiteiten hebben wij in 2019 onderverdeeld in de thema’s Duurzame Leefomgeving, Gezonde Samenleving en Toekomstbestendige Infrastructuur. Daarmee richten wij ons nog explicieter dan voorheen op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Dat doen we door onze diensten te verlenen aan publieke opdrachtgevers die zich voor deze doelen inzetten. Daarnaast zetten wij ons ook internationaal in voor ontwikkelingsdoelen zoals recent projecten in Mozambique en Ethiopië.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is ook een interne zaak en daar is zeker nog ruimte voor verbetering. Wij zetten ons in om een ‘Great Place to Work’ voor onze medewerkers te zijn en bieden ze de mogelijkheid om mede-eigenaar van de organisatie te worden. Qua diversiteit zijn we nog onvoldoende een afspiegeling van de samenleving. Daar wordt aan gewerkt. Natuurlijk doen we er ook alles aan om onze ‘Footprint’ zo klein mogelijk te houden.

Dankzij de aard van onze opdrachten leveren wij via ons werk een bijdrage aan mens en maatschappij. Maar we ontplooien ook sociale initiatieven. In de afgelopen tijd waren onze medewerkers onder meer actief in vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem, workshops voor burgerparticipatie en een lunch voor ouderen uit de omgeving in ons kantoor in Baarn.

MVO en duurzaamheid zijn voor AT Osborne nooit af. Steeds meer pakken we het MVO-vraagstuk systematisch op als onderdeel van onze strategie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn