Over ons

Voorwoord

Welkom bij het AT Osborne
Jaarverslag 2019

Lees verder

Welkom bij het AT Osborne Jaarverslag 2019. We blikken graag met u terug op een jaar waarin we samen met u aan fantastische projecten hebben gewerkt, nieuwe en bestaande relaties hebben aangehaald en ons als organisatie verder hebben ontwikkeld.

‘Urban Matters, People Matter’. Dat is ons motto, en daar zijn wij trots op. Want de fysieke leefomgeving is belangrijk voor het welzijn van de mens. Denk aan de woning waarin we wonen, het kantoor waarin we werken, het gebouw waarin we onderwijs krijgen en het ziekenhuis waarin we behandeld worden. Maar ook aan de infrastructuur om ons te verplaatsen en de infrastructuur voor afvalverwerking, riolering en de waterhuishouding.

Met onze kennis en kunde bouwen we aan een fysieke leefomgeving waar de mens baat bij heeft. Op duurzame wijze, om ook het welzijn van toekomstige generaties te waarborgen. Niet wijzelf gaan hierin voorop maar onze opdrachtgevers, uit het (semi-)publieke domein. Zij nemen echt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Zonder hun opdrachten zouden wij voor onze medewerkers niet die ‘Great Place to Work’ kunnen zijn, die wij zo belangrijk vinden.

Wij doen verslag van wat wij dankzij én samen met onze opdrachtgevers in 2019 hebben kunnen doen. Onze medewerkers hebben hun kennis en kunde ingezet voor de realisatie van opgaven waar ze trots op zijn. Zij hebben zichzelf, samen met de medewerkers van onze opdrachtgevers, verder kunnen ontwikkelen om nog beter te presteren.

2019 vormt een mooie belofte, ook al maakt de coronacrisis duidelijk dat het verleden geen garantie biedt voor de toekomst. Maar samen met onze opdrachtgevers werken we er vol vertrouwen aan verder.

Het bestuur van AT Osborne

Wim Demmers
Wim Gideonse
Marcel van Rosmalen
Femke Rasenberg
Thierry Francois Yernaux

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn