Onze mensen

Eva Kool

De Young Osborne
Professional

Lees verder

Dankzij de mooie opdrachten van onze klanten hebben wij voor nieuwe medewerkers een aantrekkelijk aanbod: je kennis en kunde inzetten voor opgaven die er toe doen. Ons programma YOP zorgt daarbij voor een kick-start. Eva Kool vertelt hoe snel dat bij haar ging.

“Werken voor AT Osborne betekent voor mij dat ik werk bij een organisatie die goed in de gaten heeft waar jonge mensen behoefte aan hebben om gemotiveerd te blijven. Aan één kant zit ‘m dat in de gestructureerde ondersteuning via YOP, het programma voor Young Osborne Professionals. Dat heeft mij geholpen om het vak en de consultancy-wereld snel te leren kennen, en om een eigen netwerk op te bouwen.”

“Tegelijkertijd alle gelegenheid om in hoog tempo veel praktische ervaring op te bouwen en veel leuke dingen te doen. Bij mij ging het allemaal lekker snel. Ik kwam bij AT Osborne binnen als werkstudent, maar werd een jaar later na mijn stage al adviseur in vaste dienst. Voordat ik het wist had ik in het kader van echte projecten al aan tafel gezeten met zo’n beetje alle soorten opdrachtgevers uit de waterketen. Ook kreeg ik vrijwel meteen verantwoordelijkheden en hield ik interviews en gaf ik workshops. Zoiets geeft je echt het gevoel dat ze vertrouwen in je hebben. Daarnaast kun je ook je eigen vraagstukken bedenken. Ik heb zelf een onderzoeksvraag geformuleerd, en daar kreeg ik van de directeur meteen een positieve reactie op. Geweldig vind ik dat. Want dit geeft mij de kans om business te creëren voor het bedrijf, waarin ik dan zelf meteen de inhoudelijke expert ben.”

“Eigenlijk bestaat er binnen AT Osborne een optimaal ontwikkelingsklimaat voor jonge professionals. Je krijgt veel ruimte, maar wordt niet in het diepe gegooid.”

Wat is YOP?

Young Osborne Professional (YOP) is hét ontwikkelprogramma van AT Osborne. Het biedt nieuwe collega’s de kans om zich in no-time te ontwikkelen tot adviseur. Als Young Professional combineer je gedurende ongeveer anderhalf jaar werken aan projecten met vakgerichte opleidingsdagen. Denk daarbij aan basisvaardigheden zoals adviseren en effectief beïnvloeden. Daarnaast krijg je een mentor en een projectcoach voor persoonlijke begeleiding. Als Young Professional werk je meteen aan bijzondere projecten met grote maatschappelijke impact. Door de mix van het echte werk, de opleidingsdagen en de individuele coaching groei je razendsnel door naar the next level.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn