Voorwoord

Elke commerciële organisatie kijkt vaker naar de toekomst dan terug op het verleden. De voorruit is immers groter dan de achteruitkijkspiegel. Toch is het om meerdere redenen goed om tenminste één keer per jaar terug te blikken.

Allereerst omdat we gewoon erg trots zijn op wat wij als organisatie in moeilijke en onvoorziene tijden hebben bereikt. Het is feitelijk bizar dat wij ons werk in het tweede coronajaar zo goed hebben kunnen doen. Onze mensen zijn immers gewend met hun poten in de klei te staan. Dat wil zeggen: op het project, dichtbij onze opdrachtgever. De wisselwerking met de klant en de omgeving van het project geven onze medewerkers energie. Ons motto: “Urban Matters, People Matter” werkt twee kanten op. We doen ons werk voor een leefbare samenleving, maar onze motivatie wordt ook gevoed door samenwerking. Niet voor niets zijn we verbonden met diverse netwerken, maar samenwerken doen we bovenal met onze klant.

Een andere reden om toch de blik in de achteruitkijkspiegel te werpen is dat je veel kunt leren van wat je hebt gedaan. Van je successen en van de hindernissen die je tegen bent gekomen. Terugkijken doe je dus ook om vooruit te komen. Wij werken doorlopend aan de ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers. Dat doen we met onze eigen Academy waarin we jonge collega’s in het vak opleiden naar onze normen. We geven studenten een kans om met ons werk kennis te maken en we bieden een luisterend oor aan zowel jonge nieuwe mensen (Frisdenkers) als mensen met een bewezen staat van dienst (onze Raden van Advies).

Een jaarverslag is een venster op ons werk en op ons als organisatie, een venster dat we natuurlijk zo mooi mogelijk aankleden als een etalage, maar ook een venster op onze identiteit die we koesteren en waar we voortdurend aan werken omdat ook wij erkennen dat alles beter kan. Zo hebben we ambities op het gebied van onze eigen duurzaamheid, maar ook diversiteit. We zijn enorm trots op onze mensen en willen voor allen een veilige en inclusieve werkomgeving bieden. Een ware Great Place to Work.

Ik wens u namens het gehele bestuur van AT Osborne veel leesplezier.

Wim Demmers

Financiële jaarverslag


Organisatiestructuur

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn